Over ons

Aukje Weerts

Aangenaam! Ik ben Aukje Weerts en werkzaam als fysiotherapeut, PRT trainer en triggerpoint reset coach binnen mijn praktijk voor fysiotherapie en revalidatie. Mijn specialisatie ligt in het beoordelen van welke weefselschade er sprake is bij de klachten of blessure die je hebt. Dit behandel ik door middel van fysiotherapie en actieve revalidatie. Ik vind het geweldig om samen met mijn klanten een intensief behandeltraject in te gaan en optimaal resultaat te leveren. Soms miste ik echter iets, ik raakte steeds meer geïnteresseerd in een bredere benadering van gezondheid en dus ook klachten. In 2018 heb ik daarom de opleiding tot triggerpoint reset coach gevolgd en afgerond bij neuromusculair pijnspecialist Tim van Orsouw. Nu ik ook werkzaam ben als triggerpoint reset coach kan ik mensen met langdurige of steeds terugkerende pijnklachten helpen met een totaaloplossing voor hun klachten. Hierbij wordt de diepliggende oorzaak van de klachten opgespoord en ook echt aangepakt.Naast deze specialisaties volg ik sinds januari 2020 de cursus orthopedische revalidatie bij FysioPhysics, net als mijn collega Linsey Verbaarschot. Een nieuwe therapeutische aanpak met manuele technieken en vooral, direct resultaat.

 

Linsey Verbaarschot

Aangenaam! Ik ben Linsey Verbaarschot, woonachtig in Bakel en ik ben 26 jaar oud. Ik ben werkzaam als fysiotherapeut binnen de PRT praktijk voor fysiotherapie en revalidatie. In februari 2018 heb ik de opleiding tot algemeen fysiotherapeut afgerond aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Specialisaties die ik heb verworven naast die van algemeen fysiotherapeut zijn: revalidatie na endoprothesen, symptomatisch perifeer arterieel vaatlijden en lymftaping. Mijn doel is om samen met jou een oorzaak voor de klachten te vinden en deze aan te pakken. Denk aan een zo snel mogelijk herstel om je sport, dagelijkse bezigheden, werk of hobby weer op te kunnen pakken of juist een langere revalidatie om terugval te voorkomen. Dit kan door middel van behandelingen in de behandelkamer, maar ook actieve revalidatie in de trainingszaal. Ieder persoon is verschillend, is uniek, en dus is ieder behandeltraject uniek. Dat maakt ons vak zo mooi!
Sinds januari 2020 volg ik de opleiding orthopedische revalidatie bij FysioPhysics, net als mijn collega Aukje Weerts. Een nieuwe therapeutische aanpak met manuele technieken en vooral, direct resultaat! In mijn vrije tijd vind ik het leuk om samen met vrienden iets leuks te doen, te bootcampen en te voetballen, dit laatste doe ik dan ook bij de dames van Bavos in Bakel.

Tot ziens binnen de praktijk voor fysiotherapie en revalidatie!